Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve duman sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Her yangın merdiveninin her iki cepheında korkuluk, küpeşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişir.

İvarlık edildikleri malzemelerin umum ülke koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Bunun sinein bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kapının Kapanma Sistemi: Yangın bapları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu oluş, bapnın yangın durumunda hızlı bir şekilde kapanmasını sağlamlar, böylece yangının yayılmasını engeller.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyartınca merdivenlerin teknik ve başka özellikleriyle alay malay konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuştur.

Yangın baplarında acil durumlarda içeriden dünyaarı yakın eylem sav konusu olduğu yürekin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve söylenti konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sebebiyle yangının saksıladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği sinein asayiş marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Yangın bapsı 120 dakikaya derece Yangın Merdiveni Kapısı ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en yönlü bedel politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page